Японська корпорація Sony ще в далекому 2013 році запустила в продаж ігрову приставку PlayStation 4, якої дуже швидко вдалося стати хітом серед покупців. Проте, компанія вирішила поховати девайс раніше часу, і ось чому. Сьогодні, 25 січня 2019 року, даний виробник електроніки запустив свій новий сервіс під назвою PlayStation Now, який дозволяє грати в ігри для PS4 на комп'ютерах.

По суті, сервіс є потоковою передачею даних, яка виключає необхідність у покупці консолі. Ідея досить цікава, але вона може нашкодити продажів ігрової консолі, адже щоб пограти в ексклюзивні ігри більше не потрібно витрачати величезні гроші. Однак, сам сервіс платний, так що теж доведеться заплатити за це.

Вже починаючи з сьогоднішнього дня використовувати новий сервіс можуть геймери, які проживають у таких країнах, як Іспанія, Італія, Португалія, Данія, Фінляндія, Норвегія та Швеція. В даний час сервіс PS Now дозволяє отримати доступ до більш ніж 600 відеоігор, причому для консолей PlayStation 2, PlayStation 3 і PlayStation 4.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Про ціну поки нічого не відомо, але є одна умова - головне забезпечити комп'ютера швидкий доступ до глобальної мережі, причому мінімальна швидкість – 20 Мбіт / сек.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.