Буквально вчора, смартфон Xiaomi Mi 9 був офіційно спростуваний.

Глава компанії Xiaomi Лей Цзунь написав у соціальній мережі Weibo, що ніяких даних про смартфон Xiaomi Mi 9 він розкрити не може, тому що їх просто немає.

Таким чином, якщо це не жарт, флагманського смартфона з такою назвою немає і не буде - замість нього випустять якийсь інший. Тим не менш, фанати бренду вважають, що це не більше ніж просто прийом, направлений на те, щоб привернути увагу до майбутньої новинки.

Лей Цзунь вже раніше неодноразово заявляв про те, що про той чи інший мобільний пристрій йому нічого невідомо, а вже через кілька тижнів офіційно особисто анонсував його. Не виключено, що новинка в особі Xiaomi Mi 9 не стане винятком з правил. Інсайдери повідоляють про те, що реліз відбудеться вже в березні. Головною особливістю цього смартфона повинен стати восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений графікою Adreno 640 і модемом X50.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Xiaomi Mi 9 запропонує покупцям Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, GLONASS, 4G VoLTE, а також NFC для роботи з платіжною системою Google Pay. Мобільний пристрій отримає підтримку швидкої зарядки Quick Charge 4.0+. Звичного 3,5 мм роз’єму в даному смартфоні не буде, натомість користувачів чекає USB Type-C другого покоління. Відбудеться презентація даного смартфона чи ні тепер вже достеменно невідомо.

Нагадаємо, Поза конкуренцією: Xiaomi Mi Mix 3 назвали вбивцею iPhone XS Max.

Минулого тижня китайська компанія Xiaomi представила свій флагманський смартфон Xiaomi Mi Mix 3 , який став першим пристроєм компанії з підтримкою мереж п'ятого покоління, а також технологію слайдера, що дозволило екрану захопити всю лицьову панель смартфона.

Як повідомляв "Знай.uа" Xiaomi Mi Band 4: характеристики, ціна, дата виходу.

Китайська корпорація Xiaomi випускає найрізноманітніші електронні пристрої, починаючи зі смартфонів і закінчуючи побутовою технікою. І хоча всі девайси користуються популярністю, деякі з них стали улюбленцями публіки. 14 жовтня 2018 року, був названий найочікуваніший гаджет Xiaomi в 2019 році, про появу якого всі мріють.

Також "Знай.uа" писав, що Xiaomi Mi 8C: бюджетна версія популярного флагмана.

У мережі з'явилися фотографії нового недорого смартфона серії Xiaomi Mi 8. Новинка з'явиться на прилавках під назвою Xiaomi Mi 8C, і смартфон дуже схожий зовнішнім виглядом на Xiaomi Mi 8SE з широким вирізом екрану зверху, вертикальної подвійний основною камерою і дактилоскопічний датчик на задній панелі.