Днями китайська компанія Xiaomi випустила оновлену версію операційної системи, яка “вбиває” смартфони Xiaomi, причому від проблеми вже постраждали десятки тисяч людей. Після її установки мобільний пристрій йде в циклічне перезавантаження. Іншими словами, смартфон перестає реагувати на будь-які команди, і починає постійно перезавантажуватися, і так продовжується до того моменту, коли смартфон просто розрядиться. Смартфон на цей момент є абсолютно марним.

Щоб повернути працездатність власникам мобільних пристроїв Xiaomi, які вже зіткнулися з проблемою, доводиться вручну перепрошивати смартфон. Однак, перепрошивка відбувається на свій страх і ризик, і гарантія на дані дії не поширюється. До того ж, таке можуть зробити лише одиниці, або в сервісних центрах.

Компанія Xiaomi поки ніяк не коментує подібну інформацію, але вже відомо, що січневий патч для системи безпеки Android виводить з ладу не всі смартфони Mi A2, а тільки деякі. Втім, на яких саме мобільних пристроїв відбуваються збої, ніхто не знає. У будь-якому випадку, компанії необхідно в терміновому порядку вирішити цю проблему.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.