Представники компанії Crytek, яка подарувала світові легендарну серію Crysis шутер про виживання Hunt: Showdown, повідомили про створення нової ААА-ігри. Практично кожен геймер грав у культову гру Crysis, яка випереджала час якістю графіки. Варто відзначити, що ігор, які могли зрівнятися з Crysis в реалістичності практично немає і донині.

На поточний момент проект знаходиться на ранній стадії розробки та, на жаль, ніякої інформації про жанрі або сеттінге немає. Натомість співробітники Crytek розповіли про головну перевагу своєї новинки — гра буде побудована з використанням операційної системи SpatialOS. Варто зазначити, що ця система здатна відображати ігри для декількох гравців одночасно, так що немає сумнівів, що в новому проекті буде мультиплеер.

В компанії Crytek обіцяють розповісти більше інформації про свою гру в самий найближчий час, але точних термінів ніхто не називає. І все ж, увагу мільйонів геймерів вони зуміли залучити. Сподіваємося, що компанія не дасть маху, і випустить дійсно цікаву гру.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.