Компанія Huawei офіційно випустила універсальний 5G-чіпсет Balong 5000 і Huawei 5G CPE Pro – перший комерційний 5G-модем, що працює на базі Balong 5000. Варто відзначити, що компанія вирішила впроваджувати в смартфони власний чіпсет.

Чіпсет Balong 5000 офіційно відкриває еру 5G. Він підтримує широку лінійку 5G-продуктів, включаючи смартфони, пристрої домашньої широкосмугового зв'язку, пересувні пристрої і 5G-модулі. Balong 5000 відкриє нові можливості використання 5G в різних умовах.

Balong 5000 має невеликий форм-фактор і підтримує 2G, 3G, 4G і 5G. Він істотно знижує час очікування і енергоспоживання при обміні даними між різними режимами. Однак, чим саме він краще за своїх конкурентів - невідомо.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

досі невідомо, чим закінчиться скандал з США, які не бажають співпрацювати з компанією, а також повністю відмовилися від продукції китайської компанії. У свою ж чергу, США звинуватили Huawei в шпигунстві.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.