Як повідомляють розробники з форуму XDA, в руки яких потрапила перша тестова збірка новітньої операційної системи для смартфонів Android. Суть його роботи полягає в тому, що якщо раптом після установки оновлення для додатка воно в силу різних причин перестало працювати, тобто запускається, програмне забезпечення Android 10.0 Q автоматично відвалить це додаток на більш стару версію, яка повноцінно працювала до цього моменту.

Досить незвичайне рішення. Звичайно ж, така функція буде вимагати відразу дві версії додатка, щоб у разі невдалого оновлення відкотитися на більш стару.

Відбуватися все це автоматично, тобто користувачеві потрібно буде тільки при вильоті додатку дати згоду на завантаження старої версії. Судячи з усього, зміняться правила і в Google Play для розробників, які будуть крім актуальної версії виставляти і більш стабільну, стару.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім поліпшення користувацького досвіду, операційна система Android 10.0 Q за рахунок такої можливості буде мотивувати розробників відразу створювати якісне і ретельно його тестувати перед релізом. Не виключено, що це може позбавити ігровий майданчик і магазин додатків від вірусів, якщо Google реалізує задум вдало.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi незабаром представить топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який стане чи не першим флагманом 2019 року. Серед іншого варто відзначити наявність топового чіпсета Snapdragon 855, а також підтримка мережі нового покоління 5G. До того ж, ціна за девайс всього лише 600 доларів, що значно дешевше хвалених iPhone XS Max.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру. Фанати припускають, що гра буде мультиплеєрної, адже вона створюється на ігровому движку, який здатний відображати ігровий світ в реальному часі для декількох гравців. Розробники пообіцяли опублікувати трохи інформації про майбутньому проекті трохи пізніше, так що мільйони фанатів чекають новин від ігрової компанії.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках, і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю. Тепер не варто переживати, що викинута упаковка з-під смартфона опиниться під землею, і буде розкладатися сотні років.