Поки Ілон Маск готується до експедиції на Марс, китайці штурмують Місяць, а росіяни розповідають, як вони випередять і скрізь заснують колонію – американці зосередилися на новому завданні. Американське космічне агентство NASA почало розробку захисту Землі від астероїдної небезпеки. Судячи з усього, агентство вважає, що перед колонізацією інших планет, необхідно захистити Землю.

Агентство взялося за випуск і тестування зондів, які повинні збивати метеорити з їх орбіт таким чином, щоб ті не потрапили на нашій планеті. У цій програмі їм допомагають європейці.

Удар великого астероїда може просто знищити все людство. NASA найближчим часом запустить кілька зондів, щоб у разі небезпеки для людства, астероїду змінили курс саме зонди. Сама ідея виглядає не дуже цікавою, але іншого виходу поки що немає, так як у Землі немає захисту від астероїдів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.