Все частіше і частіше хакери з різних країн світу використовують атаки типу drive-by, що дозволяють їм під час завантаження веб-сайтів у глобальній мережі одночасно з цим заражати електронні пристрої шкідливим програмним забезпеченням. Варто відзначити, що хакерська прийом досить ефективна, і користувач ПК навіть не помітить, як його пристрій вже заражена вірусами, які можуть залишити його без комп'ютера, так і без особистих даних, і навіть без грошей. Однак, Google в новій версії браузера Chrome впровадила захист від злому такого типу.

Поки що нововведення є тільки в бета-версії веб-браузера, тоді як фінальна повинна отримати такий захист за кілька тижнів. Розробники не поспішають додавати її в остаточний білд Google Chrome тільки тому, що зараз ведеться тестування того, як закриття проломів впливає на завантаження веб-сайтів. На щастя, оновлення безкоштовно, як і сам браузер, так що це досить легкий спосіб убезпечити себе і свій комп'ютер від шахраїв в мережі.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.