Nubia продовжує шукати себе і експериментує з різними пристроями. Так, в минулому році крім традиційного оновлення модельного ряду смартфонів, компанія представила кілька ігрових мобільників, а також смартфон з двома дисплеями. До речі, останній смартфон непогано нашумів, і привернув увагу всього світу до цього виробникові електроніки. До речі, раніше компанія представила смартфон з однією камерою, яка висувалася з самого корпусу пристрою, і оберталося на всі 360 градусів.

29 січня, глава компанії повідомив про те, що вони мають намір приїхати на MWC 2019 і все для того, щоб показати свою концепцію смартфона з гнучким екраном. Обіцяно, що його виконання буде відрізнятися від того, що пропонують Royole і Xiaomi, а основне гасло “Nubia думає інакше”. Обіцяний практичний і гнучкий гаджет, який буде органічно виглядати на зап'ясті. Судячи з усього, компанія представить і гнучкий годинник. Ось цей пристрій буде виглядати точно як пристрій з майбутнього.

Про якому пристрої йде мова, топ-менеджер не уточнив. Передбачається, що на виставці в Барселоні покажуть доопрацьований варіант Nubia. Дізнаємося всі подробиці вже в кінці лютого 2019 року.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.