Близько року тому, в месенджері WhatsApp з'явилася функція, яка дозволяла видаляти повідомлення з чату протягом години. Це на випадок помилкової відправлення, так і години більш ніж достатньо, щоб вилучити повідомлення, яке не дуже бажано в листуванні. Але тепер наглядові користувачі виявили спосіб, завдяки якому можна отримати видалені повідомлення.

Ця можливість відбувається завдяки функції резервного копіювання даних. Звичайно ж, компанія не планувала впроваджувати цю функцію, так що перегляд видалених повідомлень можна назвати повноцінним багом, який здатний отримати перевагу, обходячи правила месенджера.

У більшості випадків, резервна копія WhatsApp створюється в дві години ночі. Відповідно, якщо резервна копія ще не оновилася, а пристрій не перезапускався, то можна відновити всі видалені повідомлення. Будемо сподіватися, що компанія все ж виправить цей баг, щоб користувачі не могли отримувати переваги у використанні популярного месенджера, яким користується близько 1.5 мільярд людей щодня.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.