Популярний блогер Зак Нельсон, більш відомий під ніком JerryRigEverything, розібрав флагманський смартфон Xiaomi Mi Mix 3. За словами блогера, пристрій виявився цікавіше, ніж він вважав раніше. Варто нагадати, що смартфон досить популярний, і досі вважається флагманом, а його ціна досить низька, щоб завоювати серця мільйонів фанатів.

Як розповів блогер, Xiaomi Mi Mix 3 має великі потужні магніти, які надійно утримують дві частини смартфона. Тому в складеному стані ці магніти притягуються, а у відкритому - відштовхуються. Досить незвичайна начинка, як для смартфона середнього класу, враховуючи його ціну.

Таким чином Xiaomi Mi Mix 3 отримав унікальну конструкцію без складних механічних частин, які можуть зламатися або зноситися. Тому Нельсон вважає, така конструкція буде працювати дійсно довго, та й сам пластик виглядає досить якісним, без жодних люфтів або поскрипувань при натисканні на корпус.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тому після того, як блогер розібрав і заново зібрав смартфон, механізм слайдера працював також добре, як у нового пристрою.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.