Нещодавно в мережі з'явилися фото та характеристики майбутнього смартфона від Meizu, що не отримав жодної кнопки і отвори. Пристрій отримало назву Meizu Zero. Тепер розробники повідомили ціну смартфона – 2 тисячі доларів. Так, саме така ціна за унікальний смартфон, у якого немає конкурентів.

Як сказано на сайті, для учасників програми фінансування пропонують 100 смартфонів за внесок 1299 доларів (33 600 гривень). В комплект входить бездротова зарядка, адже отвори для звичайної в новинці немає. Апарати обіцяють розіслати в квітні, а поки що можна задовольнятися тільки фотографіями.

А за 2999 доларів (64 400 гривень) користувач може отримати єдиний вже доступний апарат Meizu Zero, до речі, його вже купили.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що таким чином, компанія хотіла привернути до себе увагу, і знову заявити про себе на ринку смартфонів. Буде девайс популярним - невідомо. Швидше за все, він буде випускатися в обмеженому примірнику.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.