Huawei випустила на ринок новинку Y6 Pro (2019) і, можливо, це буде черговий переоцінений бюджетник від даної компанії. Так, компанія хоч і випускає смартфони флагманського класу за 800 доларів, про бюджетному сегменті теж не забуває, так що на ринку з'явиться черговий бюджетник.

Почати варто з того, що в Huawei Y6 Pro (2019), ставка зроблена на дизайн і індивідуальність, тому тильна кришка виконана з шкіри. Правда, швидше за все мова йде про використання матеріалів, що імітують натуральний матеріал. У будь-якому випадку, мало кому це може сподобається. Швидше за все, більшість користувачів буде його носити в захисному чохлі.

Смартфон має 6,09-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD + (1520х720 пікселів), фронтальну камеру на 8 мегапікселів, яку вписали у виріз-краплю, і одинарну тильну на 13 мегапікселів. такий собі бюджетник, а ціна вас точно здивує. Звичайно, дешевше 100 смартфонів уже не буде, але вона буде напевно дуже наближеною до цієї суми.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.