Razer випустить ексклюзивну версію ігрового ноутбука Razer Blade Stealth Quartz, яка оформлена в рожевому кольорі і буде доступна у продажу лише на День Святого Валентина. Досить незвичайних хід від ігрової компанії, яка позиціонує себе як виробник девайсів для кіберспорту і геймерів. Не секрет, що практично всі геймери є представниками чоловічої статі, але у всьому є виняток. Саме для дівчат-геймерів компанія представила ігровий ноутбук в незвичайною забарвленням.

Конфігурація включає процесор Intel Core i7-8565U, 16 ГБ оперативної пам'яті стандарту DDR4, твердотільний накопичувач PCIe ємністю 256 ГБ і дискретну відеокарту NVIDIA GeForce MX 150. Пристрій оснащений 13,3-дюймовим дисплеєм з Full HD роздільною здатністю 1920х1080 точок.

до Речі, за девайс продется заплатити близько 1600 доларів, що досить багато. Однак, ноутбук буде мати актуальну начинку ще впродовж багатьох років, а ігри будуть запускатися плавно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Це не перша спроба компанії залучити жіночу аудиторію. У минулому році були випущені 4 пристрої серії Quartz: миша Василіск, клавіатура Huntsman, гарнітура Kraken і мікрофон Seiren X.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.