Великі компанії, такі як LG і Samsung, не завжди мають можливість експериментувати з дизайном своїх пристроїв. На щастя, цим активно займаються невеликі стартапи, які сміливо демонструють свої ідеї і збирають гроші на їх реалізацію через краудфандинговые платформи. На сьогоднішній день публіку вразила одна незвичайна ідея стартаперів.

Один з таких проектів — це левитирующая лампа Levia, яка для передачі енергії використовує не провід, а електромагнітну індукцію. Розробники почали збір коштів на Kickstarter.

Вона створена італійськими дизайнерами — не дивно, що вона легко підлаштовується під будь-який стиль інтер'єру. Однак, її ціна повністю окуповує її зовнішній вигляд, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Вартість лампи Levia оцінюється мінімум в 113 доларів версії з використанням інших матеріалів обійдуться дорожче. Масове виробництво почнеться після збору необхідної суми, а компанія має намір зібрати 23 000 доларів. Про вихід поки говорити рано.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.