Нещодавно відбувся реліз тестової збірки операційної системи iOS 12.2 Beta 1, яку досліджував відомий розробник Стів Тротон-Сміт. У підсумку, він виявив у ній згадка двох нових планшетів, які мають модельні номери J210 / J211 і J217 / J218. Швидше за все, згадка про планшеті iPad mini 5, який не оновлювався вже більше трьох років, за які цей 7,9-дюймовий “малюк” сильно застарів. Проте, він може розчарувати користувача, і ось чому.

За рахунок згадки даних планшетів в коді вдалося з'ясувати, що вони обидва отримають підтримку фірмового чохла-клавіатуру Smart Keyboard від компанії Apple, тобто на їх бічній частині буде знаходитися спеціальне магнітне кріплення. Також в прошивці iOS 12.2 Beta 1 сказано, що iPad mini 5 і новий iPad 2019 оснащені сканером відбитків пальців Touch ID, а це доводить, що ніякого Face ID, тобто системи сканування обличчя, у них не буде. Так, тепер планшет залишиться без хорошої захисту, але і ціна його буде теж істотно нижче, ніж у більш продуктивних планшетів від яблучної корпорації.

Через сканер відбитків пальців Touch ID в новому iPad mini 5 не доводиться сподіватися на наявність екрану, який займає велику частину виробництва. Швидше за все, рамки по боках будуть величезними, а також вкнопка, в яку вмонтують сканер відбитків пальців.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.