На жаль, співробітники компанії Microsoft ніколи не відрізнялися умінням робити все швидко і якісно. 30 січня 2019 року мільйони консолей Xbox One зламалися по всьому світу. Це стало можливо завдяки тому, що всі вони обов'язково повинні бути підключені до інтернету, через яких на них надійшов якийсь сигнал, який і вивів їх з ладу. Варто відзначити, що консолі по всьому світу раптово перестали працювати. Судячи з усього, компанія вирішила поліпшити роботу консолей так само, як і роботу Windows 10.

Один з відомих геймерів, який має свій YouTube-канал, постраждав від проблеми в числі перших і опублікував відеоролик, в якому він показав всю суть проблеми. На щастя, приставку дуже легко полагодити, а суть усієї проблеми в більшості випадків зводиться до того, що відразу після включення на екрані телевізора або монітора видно тільки чорна картинка.

До речі, щоб вирішити цю проблему, необхідно просто перезавантажити консоль. І все ж, для тих, хто грав в турнірних матчах ігор, або ж тримил свою гру це завдало особливий удар. Ці користувачі могли втратити свої гроші.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.