Компанія Sony вирішила відмовитися від одинарної основної камери в своєму смартфоні Xperia XZ4 і обладнає новинку потрійним вертикальним блоком камер. До речі, сама по собі камера отримає незвичайні характеристики. Не секрет, що компанія Sony може похвалитися власними камерами, які раніше встановлювалися навіть на iPhone.

Основний модуль дозволом 52 Мп розміститься посередині. Це перша камера, яка здатна знімати з такою чіткістю.

Над ним розташований модуль з телеоб'єктивом з діафрагмою F / 2,6 і датчиком зображення роздільною здатністю 16 Мп. Подібно Huawei, такий датчик повинен дозволити Sony об'єднати кілька пікселів в один, створюючи тим самим зображення більш високої якості.

Під основним датчиком розташується модуль ToF (Time of Flight) роздільною здатністю 0,3 Мп. Останній, за даними джерела, повинен використовуватися як допоміжний елемент системи автоматичного фокусування, так що він теж необхідний для правильної роботи всієї камери смартфона.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Цікаво, що на січень 2019 року в Sony поки немає датчика зображення для смартфона дозволом 52 Мп, але він повинен увійти в лінійку IMX600.

Серед іншого, смартфон отримає топовий Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ пам'яті. Цілком можливо, що йому подарують і підтримку мережі 5G.

Якщо спиратися на традиції презентацій Sony, модель Xperia XZ4, ймовірно, надійде у продаж не раніше кінця березня або початку квітня. Про ціну поки говорити рано, але девайс буде явно не з дешевих.

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.