Українські розробники з 4A Games випустили предрелизный трейлер нової частини культової серії ігор Metro. Фанати відразу ж почали його розбивати на спойлери.

Українська студія 4A Games випустила предрелизный трейлер Metro Exodus. Відповідне відео опубліковане на YouTube каналі metrovideogame. Тепер геймери, які чекають на швидкий вихід гри зможуть ще більше дізнатися про всесвіт, в яку вони скоро сядуть.

Шутер готували 5 років. Він стане четвертою частиною культової серії Metro - ігор за мотивами романів Дмитра Глухівського. До того ж, підігріває інтерес фанатів той факт, що гру розробляли українські розробники, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

На відміну від попередніх частин, дія Metro Exodus вперше відбуватиметься на поверхні постапокаліптичній Землі, а не в глибинах метрополітену. Також в грі можна буде спостерігати динамічну зміну погоди, дня і ночі і навіть пори року. Сама гра покаже величезну кількість локацій, адже більшість того, що відбувається в грі буде відбуватися саме в поїзді.

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.