Інсайдери повідомляють, що майбутні смартфони компанії Xiaomi Mi Max 4 і Mi Max Pro 4 від зможуть порадувати 7,2-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2240 на 1080 пікселів (FHD +), а також 48 Мп основною камерою, швидше за все, подвійний. Варто зазначити, що навіть за мірками сучасного смартфона, пристрої отримають величезні дисплеї. Таке собі поєднання планшета і смартфона в одному пристрої. Такий девайс в кишені точно не засунеш.

Смартфон Xiaomi Mi Max 4 порадує покупців 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660, а купити його можна буде у версіях з 4/64 ГБ, 6/64 ГБ і 6/128 ГБ пам'яті, в залежності від модифікації. Крім того, цієї моделі приписують акумуляторну батарею ємністю 5800 мач з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0 потужністю до 18 Вт включно. До речі, ціна за девайс від 6500 гривень до 8000.

Якщо ж хтось захоче купити модель Mi Max Pro 4, то він може розраховувати на 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 675, а також більш просунуту фотокамеру на базі сенсора Sony IMX586. Що стосується модифікацій, то тут є на вибір 6/64 ГБ, 6/128 ГБ і 8/128 ГБ пам'яті. При цьому поки невідомо, скільки вони будуть коштувати, але, швидше за все, на рівні 10-15 тисяч гривень. Про дату виходу поки говорити рано, але першими на прилавках вони з'являться на ринку Азії.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.