Після того, як Apple досить несподівано влаштувала блискавичні розпродажі iPhone SE за значно зниженою ціною, мережі з новою силою спалахнули чутки про випуск нової версії культового iPhone SE 2, який отримає поліпшені характеристики.

Отже, якщо вірити новим даними, iPhone SE 2 отримає однокристальну систему Apple A11 і 3 ГБ оперативної пам'яті, а діагональ дисплея збільшиться з 4 до 4,2 дюйма. Так, в смартфоні практично нічого не змінилося, але і до нових iPhone йому ще далеко. Однак, ціна на майбутню новинку буде помітно нижче. Судячи з усього, яблучна корпорація планує випустити бюджетний смартфон. Користувачам запропонують версії з 32 або 128 ГБ флеш-пам'яті. Основна камера буде одинарної, так що суперських фотографій чекати не варто.

При цьому називаються ціни на новий iPhone SE (як би він не називався) — $249 і $299 за версію з 32 або 128 ГБ на диску. Це на $100 та $150 дешевше, ніж свого часу просили за оригінальний iPhone SE. Судячи з усього, з-за заборони продажів iPhone на території Китаю і Німеччини сильно вдарила по фінансовому стані компанії, так що їй доводиться дивувати публіку новими пристроями, які зможе придбати кожен.

Популярні новини зараз
Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити
Показати ще

Нажаль, жодних даних про терміни випуску iPhone SE 2 немає, але буде великою несподіванкою якщо його анонс відбудеться в наступному місяці. Нагадаємо, оригінальний iPhone SE представили на березневої презентації в 2016 році.

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блогер описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.