Підрозділ Consumer Business Group (CBG) оголосило про зниження ціни на флагманський смартфон Huawei P20 Pro. Один з лідерів престижного фоторейтинга DxOMark буде доступний для українців за рекомендованою ціною 22 999 грн, що на 7 000 грн дешевше, ніж на старті продажів близько 10 місяців тому. Судячи з усього, смартфон вже не користується такою величезною популярністю. Виробники смартфона сподіватися, що зниження ціни знову підвищить його актуальність на ринку смартфонів.

Що стосується характеристик, виробник зробив наголос саме на камеру смартфона. Huawei P20 Pro оснащений потрійний камерою Leica з 40-Мп RGB-датчиком, 20-Мп монохромним сенсором і 8-Мп датчиком з телеоб'єктивом. Фотомодуль отримав 3-кратний оптичний і 5-кратний гібридний зум, а також 6-осьову інтелектуальну технологію стабілізації зображення за допомогою штучного інтелекту Huawei AIS. Для тих, кому всі ці цифри нічого не означають, варто сказати, що смартфон обладнаний найсучаснішими технологіями, які можна було впровадити в смартфон. Саме тому китайський смартфон зміг конкурувати з iPhone XS Max, вартість якого перевищує 1200 доларів.

Фотоможливості моделі відзначили експерти престижного рейтингу DxOMark — фотофлагман P20 Pro став першим, що набрали більше 100 очок. Поки жодному іншому пристрою, вийшла на ринок пізніше Huawei P20 Pro, не вдалося набрати більше балів і очолити рейтинг.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.