Американське видання Technobuffalo опублікувало рендери Fitbit Versa 2. Нові годинники зовні не відрізняються від своїх попередників, проте, начинка змінюється, як і деякі функції.

Судячи з фото, вони отримають такий же квадратний корпус із закругленими краями. Згідно витоку, пристрій вийде в декількох кольорах: Silver, Rose Pink, Purple і Cyan Blue.

На жаль, інформацію про специфікації Fitbit Versa 2 не розкрили.

Варто відзначити, що годинник не користуються величезною популярністю, якщо порівнювати з Xiaomi Mi Band 3. Що стосується змін, можна лише припустити, що вони отримають 1.34-дюймовий дисплей, GPS-модуль і захист від води (до 50 метрів). Таким чином, ці години просто призначені для активного відпочинку, а їх захист від вологи і пилу допоможе уникнути будь-яких поломок.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.