В гонитві за високою якістю камери на своїх пристроях виробники гаджетів йдуть на різні хитрощі.

Варто відзначити, що на початку 2019 року на ринку почали з'являтися смартфони з 48-мегапіксельними основними сенсорами, проте інженери з компанії Sony вирішили побити цей рекорд. Не секрет, що компанія спеціалізується на створенні камер як для смартфонів, так і для інших гаджетів. Наприклад, на старих версіях iPhone використовувалися камери Sony, так що компанія вирішила побити власний рекорд.

Згідно публікації інтернет-ресурсу Sumahoinfo, флагманський Sony Xperia XZ4 отримає потрійний модуль основної камери з роздільною здатністю основного датчика 52 Мп (f / 1.6). На сьогоднішній день це абсолютний рекорд, і якщо смартфон все-таки з'явиться на прилавках, він отримає кращу камеру в світі. Про ціну смартфона поки говорити рано, але він явно буде не з дешевих, враховуючи топовий чіпсет, а також камеру з рекордними показниками.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.