Месенджер WhatsApp отримав оновлення, а разом з ним — додатковий захист. Тепер користувачі можуть активувати додатковий захист на свої пристрої. Судячи з усього, творці WhatsApp почули скарги користувачів, що їх особисті повідомлення можуть читати зловмисники, яких дуже багато в месенджері. Вони різними шляхами зламують аккаунти користувачів, і отримують доступ до їх особистої інформації.

Тепер додаток відкривається після біометричної ідентифікації за допомогою відбитка пальця (для iPhone від 5S до 8/8 Plus) або сканування особи (для iPhone X і старше).

Щоб активувати Face ID Touch ID, необхідно вибрати в налаштуваннях “Обліковий запис» -> “Конфіденційність” і включити блокування екрану. Таким чином, зламати аккаунт користувача просто неможливо, враховуючи надійність сервісів Apple.

Повідомлення і функція швидкого відповіді будуть працювати як і раніше, але щоб отримати повний доступ до додатка — необхідно буде пройти “перевірку”. Навіть після розблокування смартфона, отримати доступ без ідентифікації не вийде.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Поки оновлення вийшло тільки для iOS. Але найближчим часом нововведення повинні отримати і Android-пристрої на цій платформі вже тестували нову функцію.

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.