Генеральний директор китайської компанії Xiaomi, Лей Цзюнь, дав інтерв'ю, де поділився своїми успіхами і розповів про подальші плани.Глава компанії повідомив, що на початку створення компанії, штат співробітників досягав всього 10 осіб. Ніхто і подумати не міг, що корпорація досягне таких висот. Сьогодні Xiaomi займає 4 місце в світовому рейтингу найбільших виробників смартфонів. Крім того, їй належить найбільша в світі платформа інтернету речей.

На початку року було оголошено про те, що Redmi став самостійним брендом і вже навіть випустив свій перший смартфон Redmi Note 7. На Pro-версію залишилося чекати не так багато. Звичайно ж, ціна буде трохи вище, але девайс буде все таким же доступним для кожного.

Інсайдери повідомляють, що презентація відбудеться 12 лютого в Нью-Делі (Індія). Разом з тим, Xiaomi представить ще 3 смартфон: Poco, Mito і Black Shark. Poco – це доступні флагмани, Mito – для жіночої аудиторії, а Black Shark – це ігрові смартфони. За словами Лей Цзюня, в цьому році буде представлено кілька нових вражаючих пристроїв з новітніми технологічними рішеннями від всіх п'яти брендів, так що немає приводу сумніватися, що компанія приготувала дійсно цікаві пристрої.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.