Китайське відомство TENAA сертифікувало поки ще не анонсований смартфон Meizu Note 9 з модельним номером M923Q. Тепер можна не сумніватися, що гаджет з'явиться на прилавках, і тепер можна навіть дізнатися, з якими характеристиками він з'явиться у продажі.

В основу Meizu Note 9 лягла восьмиядерна однокристальна система, що працює на частоті 2,0 ГГц. Це цілком може бути SoC Snapdragon 675, на яку вказували ранні чутки. Передбачені версії з 3/32, 4/64 і 6/128 ГБ оперативної і флеш-пам'яті, в залежності від модифікації.

Meizu Note 9 отримав екран діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю 2244х1080 пікселів. До речі, смартфон отримає акуратний виріз для камери у формі краплі, а сама камера отримає модуль на 20 Мп.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Подвійна основна камера на задній панелі поєднує основний датчик дозволом 48 Мп. До речі, акумулятор буде досить об'ємним - цілих 3900 мА/ч. Про ціну поки говорити рано, але йому приписують вартість в 250 доларів, що не може не радувати.

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.