Смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition стане доступним і в Україні та інших країнах світу на міжнародному ринку. При цьому новинка вийде тільки в одній єдиній версії, яка має 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам'яті. В дисплей цього мобільного пристрою вбудований сканер відбитків пальців, а відрізняється від всіх інших версій даного телефону саме ця модель тим, що має повноцінний 3D-сканер особи. Подібна технологія є тільки у iPhone X і сучасних моделях смартфонів від яблучної корпорації, але їх ціна явно більше, ніж у флагмана від Xiaomi.

До речі, сканер на смартфоні від Xiaomi був заточений під азіатських користувачів, і жителі України скаржилися на нестабільну роботу сканера. Тепер же, компанія поліпшила систему в своєму смартфоні, в зв'язку з чим почнуться офіційні продажі цього смартфона.

До речі, продаватися девайс буде за ціною 15 – 20 тис. гривень. Що стосується старту продажів, девайс з'явиться на прилавках вже в найближчі місяці.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.