Незабаром на ринок буде випущено новий бюджетний смартфон Samsung, який набагато краще Galaxy S10, принаймні з точки зору зовнішнього вигляду. Мова йде про смартфон Galaxy A90, а купити його можна буде приблизно за 10 – 15 тис. Варто відзначити, що Galaxy S10 отримає цінник в тисячу доларів, так що різниця у вартості відчутна. 4 лютого 2019 року в мережі показали дизайн Galaxy A90, і виглядає він як мінімум привабливо. У всякому разі, виглядає він точно на свої гроші.

Якщо ж поглянути на лицьову частину Samsung Galaxy A90, то на ній можна зустріти дисплей, що займає більш ніж 93% площі, а ніякого отвори під камеру в ньому немає. Тепер у смартфона буде механізм, який зможе висувати камеру смартфона. За рахунок цього компанія уникла установки жахливих вирізів й отворів в екрані. До того ж, це чудова новина для тих, хто не користає фронтальною камерою, адже її на лицьовій панелі просто не буде.

Нагадаємо, що глава компанії Xiaomi пообіцяв здивувати світ в 2019 році. Судячи з усього, компанія приготувала декілька цікавих новинок, які можуть перевернути ринок смартфонів. Серед іншого варто відзначити той факт, що компанія почала випускати камерофони - смартфони, головною особливістю яких є наявність топової камери. Приміром, компанія Redmi представила смартфон Redmi Note 7 за ціною 150 доларів, який отримав 48-мегапіксельну камеру.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний хостинг для відео YouTube залишиться без дизлайків. У Google сказали, що користувачі сервісу користуються цією функцією не за призначенням, і ставлять негативні оцінки не з-за поганої якості контенту, а з-за поганої новини, яку блозі описував.

Знай.uа писав, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition невдовзі з'явиться на території Європи, а значить і в Україні. Це чудова новина для тих, хто давно хотів придбати собі смартфон з прозорою тильній кришкою.