Facebook Messenger з'явилася функція відміни відправлення повідомлення, яку обіцяли впровадити ще в 2018 році. Судячи з усього, компанія нарешті позбулася всіх скандалів з приводу витоку даних, і почала покращувати саму соц.мережа.

Тепер можна видалити повідомлення протягом 10 хвилин після його відправлення. Однак є й проблема з цією функцією. Після закінчення зазначеного строку скористатися такою можливістю не вийде. У будь-якому випадку, 10 хвилин вистачить з головою, щоб видалити повідомлення, які були відправлені під впливом емоцій, або інших різних ситуацій.

Користувачеві для видалення потрібно натиснути на повідомлення і вибрати одну з двох опцій: видалити для всіх чи тільки для себе. Варто відзначити, що подібну дію вже існує в месенджерах Telegram і Whatsapp, і досить тривалий час, так що дивуватися новим функціям Facebook явно не варто.

Facebook почав роботу над цією функцією ще в квітні 2018 року. Нею користувався засновник соцмережі Марк Цукерберг. Джерела розповідали, що повідомлення, які вони отримували від нього, безслідно зникали. Facebook пояснив це заходами безпеки з-за витоків.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.