Після недавньої оптимізації цін на преміум-седан Tesla Model S і электрокроссовер Tesla Model X американський автовиробник знизив ціни на свою третю модель Tesla Model 3. У всіх трьох доступних в даний момент версій вартість відразу стала менше на $1,100. Варто відзначити, що це величезні гроші.

На щастя, виробництво не довелося міняти, щоб знизити ціни на електрокари.

Початкова задньопривідна конфігурація Tesla Model 3 “Mid Range Battery” тепер коштує $42,900 або $34,850 з урахуванням податкової пільги ($3,750) і потенційної економії палива ($4,300). Нагадаємо, що електродвигуни здатні видавати повну потужність моментально, на відміну від двигунів внутрішнього згоряння. Таким чином, це дасть вам перевагу перед іншими водіями на дорозі.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Проте, ціна авто робить її недоступною для більшості жителів України.

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.


Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.