Японська компанія Sony закріпила за собою право на використання торгової марки CinemaWide. Судячи з усього, ця технологія буде застосовуватися не тільки в телевізорах, або фотоапаратах.

Джерела вважають, що дана торгова марка буде використовуватися в різних продуктах компанії, однак першим смартфоном, разом з назвою якого буде вживатися слово CinemaWide, стане флагманський камерофон Sony Xperia XZ4. Схоже, компанія планує здивувати публіку небувалим якістю дисплеїв.

Нагадаємо, цей пристрій буде оснащено дисплеєм із співвідношенням сторін 21:9, ринкової назвою якого як раз і стане CinemaWide. Якщо вірити численним витокам, то екран пристрою виконаний за технологією OLED і має діагональ 6,4 дюйма при дозволі 3360х1440 пікселів. Це допоможе збільшити щільність пікселів, так що навіть iPhone XS Max на тлі цього смартфона буде виглядати безглуздо. Однак, крім екрану, смартфон отримає і інші незвичайні характеристики.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Смартфон отримає однокристальну систему Snapdragon 855, 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ флеш-пам'яті. Ємність акумулятора становить 3680 мАч, і цього дуже мало для такого потужного смартфона. До речі, камера буде теж “на висоті” - 52, 26 і 8 Мп. Втім, нічого іншого від Sony і не очікувалося.

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.


Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.