Наприкінці 2018 року Microsoft з гордістю заявила, що Windows 10 вперше випередила Windows 7 за популярністю, що зробило "десятку" найпопулярнішою операційною системою в світі. Проте згідно з останніми даними від Netmarketshare, на початку 2019 року статистика почала змінюватися не на користь Windows 10. Судячи з усього, ті користувачі, які мали доступ до Windows 7, не оцінили нестабільну роботу “десятки”, і вчасно встигли повернутися назад до застарілої ОС.

Згідно зі статистикою за січень, частка Windows 10 опустилася з 40,9% до 40%, а Windows 7, навпаки, зросла на 0,29%. Незважаючи на те, що Microsoft офіційно оголосили про припинення підтримки "сімки"в цьому році, і платформа перейшла на розширену підтримку останні 12 місяців. У будь-якому випадку, вам ніхто не забороняє і далі користуватися усіма принадами 7 вінди, але ось підтримуватися вона не буде, а ваші дані можуть стати легкою здобиччю для хакерів.

По всій видимості, в цьому році від Windows 7 відмовляться все більше людей, особливо коли фаза підтримки буде наближатися до завершення, яка остаточно відбудеться в грудні 2019 року. Подивимося, скільки залишиться тих, хто буде відданий Windows 7 до кінця.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.


Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.