Компанія Qualcomm продовжує розширювати модельний ряд свої однокристлаьных систем для смартфонів. Сьогодні вона анонсувала нову платформу Snapdragon 712, яка отримала ряд поліпшень в порівнянні з попередником Snapdragon 710. В основному, мова йде про приріст продуктивності, в тому числі в іграх. Варто відразу зазначити, що чіп не заточений під флагманські пристрої. Швидше за все, він не з'явиться в смартфонах середнього цінового сегмента.

Як Snapdragon 710, система-на-чіпі Qualcomm Snapdragon 712 виготовляється за нормами 10-нанометрового технологічного процесу. Однак, для середнього сегмента, процесор показує дуже непогані характеристики, що дозволить отримати більше продуктивності смартфонів середнього рівня.

Процесор Snapdragon 712 також оснащений модемом LTE Snapdragon X15 з підтримкою 4×4 MIMO і License-Assisted Access (LAA). Втім, чіпсету ще далеко до підтримки 5G-мереж, так що поки можна обмежитися тільки LTE, якого більш ніж достатньо для прослуховування музики і відео в мережі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Qualcomm поки не уточнює, коли нова платформа Snapdragon 712 стане доступною виробникам мобільних пристроїв.

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.