Meizu M9 Note, передбачуваний конкурент Redmi Note 7, з'явився на сайті китайського регулятора TENAA з повними технічними характеристиками. Серед іншого, смартфон отримав невеликий виріз на екрані у формі краплі, що зробить його набагато красивішим за свого конкурента від Xiaomi.

Пристрій працює під управлінням Flyme OS на базі Android 9.0 Pie. Що стосується начинки, девайс буде оснащена процесором Snapdragon 675 в поєднанні з 6 ГБ оперативної пам'яті. Обсяг вбудованого сховища становить 64 ГБ і може бути розширений за допомогою карти microSD. Втім, цього більш ніж достатньо, щоб смартфон працював плавно.

На задній панелі є подвійна камера з 48-мегапіксельним основним і 5-мегапіксельним додатковим датчиком. Втім, це і є головна фішка цього смартфона. Спереду розташована 20-мегапіксельна камера. Ємність акумулятора становить 3900 маг. Акумулятор досить великий, і заряду точно вистачить на весь день інтенсивного використання девайса.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.