У Apple явно проблеми з iPhone Xs Xs і Max. Погано працює LTE, то трапляються бляклі OLED-екрани, то хрумтить корпус. Втім, таке було практично з усіма iPhone після їх виходу. Однак, цього разу з'явилася дуже масштабна проблема, яку не виправити оновленням операційної системи.

На офіційному форумі підтримки компанії за 4 години з'явилося понад 260 скарг і 700 лайків з-за тендітною основної камери iPhone Xs. На захисному склі утворюються тріщини і відколи. Причому невідомо, звідки вони з'являються. Звичайно ж, це впливає на якість фото, а помітити в камеру iPhone дуже дороге задоволення.

Власники в один голос стверджують, що це сталося не з їх вини. Вони не били і не ронили айфони. У кого-то проблема з'явилася прямо “з коробки”. Apple поки ніяк не коментує ситуацію, а сервісні центри пропонують лише платну заміну за $499. Варто зазначити, що бюджетний XR продається за ціною 750 доларів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.