Популярний смартфон Xiaomi Mi 8, який за останні півроку з моменту появи у продажу шалено впав в ціні, ставши набагато дешевшим і доступнішим для покупки.

На старті продажів влітку 2018 року смартфон Xiaomi Mi 8 був оцінений виробником в 12 – 15 тис. гривень, за які, звичайно ж реалізували базову модель з 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ ПЗУ. Однак, через півроку у смартфона з'явилися явні конкуренти, у зв'язку з ніж його вартість впала до 9 тисяч гривень.

На подив, смартфон досі користується популярністю, так що він протримається на ринку ще дуже довго. У будь-якому випадку дешевше, ніж зараз його навряд чи можна знайти.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що стосується характеристик, девайс оснащений 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, подвійний основний (12 Мп + 12 Мп і 20 Мп фронтальною камерами, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті. У будь-якому випадку, на момент продажу у нього були флагманські характеристики.

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0