За чутками, Activision Blizzard продовжує скорочувати штат, і в цей раз планує звільнити близько сотні співробітників. Причина поки невідома. Цілком можливо, що якийсь проект компанії виявився невдалим, або ж розробки нових проектів йдуть не так, як хотілося б власникам корпорації.

Якщо вірити Bloomberg, то звільнення торкнуться не тільки Activision, але і її дочок — Blizzard і King. Ще в грудні компанія взяла курс на скорочення витрат і почала платити співробітникам неігрових відділів за добровільний відхід. Тепер же працівників будуть звільняти по-старому. Втім, не виключено, що після цього компанія набере новий штат співробітників, щоб з'явився свіжий погляд на нові ігри. Бути може, саме цього не вистачає зараз легендарної компанії.

За словами новинного редактора Kotaku Джейсона Шрайера, співробітники Activision і Blizzard вже місяць ходять на роботу і чекають анонсу. Точна кількість співробітників, які втратять роботу, поки невідомо, але оголошення варто чекати вже у вівторок.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0