Близько року тому компанія Xiaomi створила окремий підрозділ, який займається розробками в області мобільної фотографії. Випущений в минулому році слайдер Xiaomi Mi Mix 3 довів, що корпорація не трати час даремно.

Виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun), спілкуючись з шанувальниками в соціальній мережі Weibo, зачепив цю тему, заявивши, що в цьому році шанувальників продукції компанії чекають відмінні камерофони. Судячи з усього, йдеться про бюджетників, головною фішкою яких буде потужна камера. Приміром, Redmi Note 7 вже встиг стати чи не найпопулярнішим смартфон січня 2019 року, адже він продавався за ціною 150 доларів, а ось камера у нього була флагманської.

За його словами, компанія вкладає величезні кошти і велику кількість часу на те, щоб поліпшити можливості камер своїх смартфонів. Суттєві плоди індустрія побачить вже найближчим часом. Немає сумнівів, що китайська компанія приготувала дещо особливе.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0