Xiaomi Redmi Note 6 Pro донині є кращим вибором серед бюджетних смартфонів. І це не дивно, адже володіє відмінним співвідношенням ціни і якості. Повідомляється, що на території України він сильно впав у ціні, і тепер варто просто копійки.

Даний апарат, коли він тільки поступив в продаж в Україні восени 2018 року, продавали за 8 000 гривень, тобто за досить велику суму грошей, назвати бюджетної яку просто неможливо в силу ряду причин. Проте, у цієї моделі з'явилися нові конкуренти, у зв'язку з чим довелося знизити ціну. Тепер же смартфон продається за ціною в 5 тисяч гривень.

Що стосується характеристик, девайс може похвалитися непоганим 6,26-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +) і восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц. Так, працювати зі всіма іграми на максимальних налаштуваннях графіки він точно не буде, але от для спілкування в мережі і прослуховування музики більш ніж достатньо.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В іншому, смартфон здатний похвалитися 3 ГБ оперативної та 32 ГБ постійної пам'яті, подвійний основний (12 Мп + 5 Мп) і подвійний фронтальної (20 Мп + 2 Мп камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 маг. Втім, нічого іншого від смартфона за 5 тисяч гривень очікувати і не варто.

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.