Стало відомо, що відома китайська компанія Xiaomi запатентувала дизайн нового смартфона, в якому лицевий екран закруглюється на всі чотири грані корпусу. Про це пише LetsGo Digital.

новий дизайн смартфона Xiaomi

Так, головною особливістю патенту стало те, що в дисплеї зовсім немає вирізів або будь-яких отворів під фронтальну камеру, розмовний динамік і датчики. Відповідно екран займає всю лицьову панель, при цьому закруглюючись на грані корпусу. Останній повинен бути повністю симетричним.

Згідно з інформацією, новий смартфон від Xiaomi повинен оснащуватися двома основними камерами. Втім, з патенту не зовсім ясно, чи буде в апараті фронтальна камера.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Є ймовірність, що Xiaomi зможе розмістити її під дисплеєм, а для розмовного динаміка використовувати технологію передачі звуку через кераміку, яку компанія вже встигла випробувати в останній моделі Mi Mix.

новий дизайн смартфона Xiaomi

Раніше повідомлялося, що президент і співзасновник Xiaomi Лін Бін (Lin Bin) показав відео зі складним смартфоном компанії. Хлопці з LetsGoDigital уважно його вивчили і створили якісні 3D-рендери пристрою. Втім, нічого нового ми не побачимо, але ось розглянути незвичайний девайс тепер можна з усіх сторін.

До речі, цей смартфон виділяється навіть серед складних пристроїв: на відміну від розробок Samsung або Huawei, він складається не навпіл, а відразу в двох місцях.

Нагадаємо, що виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) заявив, що в цьому році шанувальників продукції компанії чекають відмінні камерофони. Судячи з усього, йдеться про бюджетники, головною фішкою яких буде потужна камера.

Як повідомляв портал Знай.uа, найпопулярнішим у світі смартфоном за станом на сьогоднішній день є Samsung Galaxy M20, який оснащений за останнім словом техніки.

Також портал Знай.uа писав, що розкрито список пристроїв, для яких вийде прошивка MIUI 11 з усіма численними змінами. Її основою для багатьох моделей стане Android 9.0 Pie від Google.