Новий смартфон-бюджетник від Xiaomi – Redmi Note 7 нещодавно надійшов у продаж в Китаї і вже викликав там справжній ажіотаж. Менш ніж за місяць розкупили мільйон примірників телефону. І це не дивно, адже вартість девайса починається від 150 доларів, а головною родзинкою є 48-мегапіксельна основна камера. Безсумнівно, співвідношення ціни і якості підкупило користувачів, і першу партію девайса розкупили за кілька секунд.

Зараз Redmi Note 7 продається лише в Китаї. При цьому вже зібрано ще близько 7 мільйонів заявок від охочих придбати новинку.

Пристрій відносять до бюджетного сегменту, але отримав продуктивний 8-ядерний процесор Snapdragon 660. Так, з іграми у нього все ж будуть деякі проблеми, а от для спілкування в соцмережах його потужності більш ніж достатньо.

Базова модель 3/32 ГБ оцінена в 147 доларів (близько 4 100 гривень), а топовий варіант 6/64 ГБ буде коштувати 206 доларів (близько 5 800 гривень).

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.