Стартап Nebia з Кремнієвої долини анонсував доступну версію своєї душовою системи Nebia Spa Shower, яку ще називають “душем майбутнього”. До того ж, виглядає душ як мінімум футуристично. Її суть полягає в тому, що при подачі води душ розпорошує її на мільйони мікроскопічних крапель, тим самим скорочуючи споживання води в 10 разів, у порівнянні зі звичайним душем. До того ж, оновлена модель буде продаватися дешевше, а от можливості буду помітно покращені, якщо порівнювати з попередніми моделями.

З моменту свого заснування в 2014 році Nebia найняла колишніх інженерів NASA, Tesla і Apple, а також заручилася підтримкою Тіма Кука (Apple), Еріка Шмідта (Alphabet) та венчурного фонду Y Combinator. За словами компанії, її душ дозволяє економити до 65% води. Перша модель Nebia Spa Shower дозволила зберегти 378,5 млн літрів води, і в найближчі два роки цей показник може зрости у 10 разів. Втім, про вартість пристрою поки говорити рано, але всього за кілька місяців купівля помітно окупиться, враховуючи кількість зекономленої води.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.