До презентації нових Samsung залишилося менше тижня, тому старі моделі відчутно дешевшають. Звичайно ж, мова йде про Galaxy Note 9, який суттєво впав в ціні перед презентація Galaxy S10, який повинен перевершити навіть iPhone XS Max.

Новий флагман зі стилусом Note9 з'явився наприкінці минулого літа. Тоді смартфон коштував дорого - 28 тисяч гривень за модель з постійною пам'яттю 128 ГБ. Але через півроку ціна опустилася до 16 тисяч гривень. І це не дивно, адже смартфон провалився з продажу, як і Galaxy S9, після чого компанія вирішила змінити стратегію ведення бізнесу, випускаючи бюджетні смартфони, які доступні кожному.

Galaxy Note 9 став логічним розвитком всієї лінійки — смартфон могутніше і крутіше попередників. А стилус отримав можливості пульта, кнопкою на корпусі можна запускати камеру, перемикати музику і виконувати інші дії. Втім, користувачі цього не оцінили. Куди простіше натискати на екран смартфона, ніж тикати кнопки стилуса, втрата якого обійдеться в величезні гроші.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.