Інсайдери повідомляють, що в 2019 році компанія Google має намір представити велику кількість апаратних новинок. Причому, деякі з них будуть вперше випущені в рамках цього бренду, так що звернути свою увагу на презентацію Google все ж варто навіть чисто заради інтересу.

По-перше, очікується поява на ринку більш доступних смартфонів Pixel. Подробиці поки не повідомляються. Однак передбачається, що вартість бюджетної лінійки Pixel буде менше ціни бюджетного iPhone Xr ($749). На щастя, камери на бюджетниках будуть як у оригінальних Pixel 3, а ось процесор буде трохи слабкішим. Втім, по іншому здешевити виробництво смартфона поки не можна ніяк.

Крім того, повідомляється, що Google працює над власними розумними годинниками, які вона нарешті випустить під власним брендом – без співпраці з партнерами, такими як LG. Але яких-небудь відомостей про ці пристрої і зовсім немає. Швидше за все, компанія представить девайс з власною ОС.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Разом з тим, повідомляється про випуск оновленої моделі розумної колонки Home і нової камери спостереження. Однак, це не так цікаво, як доступні смартфони, а самі новинка варто очікувати вже восени 2019 року.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.