Німецький автовиробник Audi опублікував офіційні зображення нового компактного электрокроссовера Audi Q4 e-tron, який буде офіційно представлений на початку березня на автосалоні в Женеві. Як і очікувалося від Audi, авто виглядає футуристично, що не може не радувати любителів електрокарів.

Відзначимо, що дизайн нового ллектрокроссовера перегукується з вже представленою моделлю Audi e-tron, однак, у цієї новинки все ж менші габарити, що робить авто прямих конкурентів старої моделі Tesla Model.

Про технічні характеристики новинки поки нічого невідомо, однак автовиробник швидше за все використовує напрацювання старшої моделі Audi e-tron. Цей серійний електрокроссовер Audi e-tron отримав 300 кВт потужності, батарею на 95 квт / год, запас ходу 400 км (WLTP) і цінник від $75 тис. Втім, досить величезна ціна, якщо порівнювати з авто від Tesla, які продаються від 30 тисяч доларів. Про всі інші фішки новинки ми дізнаємося після презентації, яка відбудеться не раніше 2020 року. Будемо сподіватися, що це авто від Audi зможе скласти конкуренцію Tesla.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.