Опції для контролю здоров'я збільшують попит на смарт-годинники в США. Втім, нічого дивного, адже кількість історій, в яких розумні годинники рятують життя своїм власникам постійно збільшується. До того ж, Apple намагається впровадити у всі смартфони та інші портативні гаджети функції, які в подальшому зможуть моніторити стан здоров'я свого власника. Втім, конкуренти теж не сидять без діла, і випускають аналогічні продукти.

Продажі смарт-годинників в Штатах зросли на 60% в 2018 році. Доходи з продажу аксесуарів збільшилися до 5 мільярдів доларів, це в півтора рази більше, ніж було роком раніше.

Лідерами в індустрії смарт-годинників залишаються Apple, Samsung і Fitbit. Сумарно їх частка ринку становить 88%. Відзначимо, що на момент появи розумних годинників на ринку, вони практично не користувалися популярність: функціонал обмежений, а зовнішній вигляд залишає бажати кращого.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, у вересні 2018 року вийшли Apple Watch Series 4. Вони вміють розпізнавати падіння носія і викликати швидку, якщо він довго лежить. Ця функція буквально нещодавно врятувала життя пенсіонеру із США, коли той невдало впав і втратив свідомість.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.