Через нетривалий час після оголошення дати анонсу флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 з'явилися чутки про можливий вихід поліпшеної модифікації новинки. Трохи пізніше один із співзасновників компанії розсекретив параметри Xiaomi Mi 9 Explorer Edition і охрестив гаджет "найпотужнішим у світі".

Після запитання одного з підписчиків, віце-президент Xiaomi Ван Чуань розповів, що вже користується розроблюваною новинкою "з деякого часу", про що повідомляє Gizmochina.

Як заявив Чуань, це найпотужніший у світі смартфон, і незважаючи на те, що докладних технічних специфікацій він не надав, мова, ймовірно, йде про новий процесор Snapdragon 855 у поєднанні з 10 ГБ оперативної пам'яті. Крім того, він також підтвердив наявність основної камери з чотирьох сенсорів, які можна було побачити на опублікованому раніше постері. Зображення не розкриває всіх особливостей дизайну пристрою, однак на підставі опублікованої інформації можна припустити наявність прозорої вставки на задній кришці.

Варто відзначити, що подібне рішення вже використовувалося і при розробці аналогічної модифікації Xiaomi Mi 8.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На даний момент точні характеристики Xiaomi Mi 9 Explorer Edition залишаються загадкою. Швидше за все, просунута версія флагманського пристрою буде представлена 20 лютого в один час з Xiaomi Mi 9.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що оновлення лютого від Microsoft приніс для Windows 10 патчів для 77 вразливостей, 20 з яких були критичними. Виправлення торкнулися різних продуктів компанії, починаючи від браузера Microsoft Edge і закінчуючи Azure IoT SDK.

Як повідомляв портал "Знай.uа": компанія Honor опублікувала коментар щодо флагманського смартфона одного зі своїх конкурентів. Компанія не приховує, що відноситься до такої заяви вельми скептично. Компанія може дозволити собі подібну заяву, враховуючи, що їх флагман був випущений досить давно, але все ще залишається в топі потужних гаджетів.

Також "Знай.uа" писав, що в США попит на смарт-годинники зростає через наявність в них функцій для контролю за станом здоров'я. Це цілком очікувано, адже випадків, коли такі рішення рятують життя своїх власників, відомо чимало.