IPhone, Samsung, Huawei, Sony - не потрібні. Ніякий режим енергозбереження їх не врятує. Світ рухається далі в більш прогресивном і модерному темпі. Чотири і п'ять камер вже не потрібні, гнучкі телефони нікого не вражають. Але у всіх них є сродна проблема - обсяг батареї. В середньому, для звичайного користувача, одного заряду вистачає на день. Але тепер можна зовсім забути про зарядку адже компанія Avenir Telecom, яка випускає смартфони під брендом Energizer, створила смартфон з найбільшою батареєю в світі ємністю 18000 мАч.

Як стверджують розробники, такий смартфон зможе 50 днів обходитися без підзарядки. Тільки от не в режимі використання, а при включенні режиму очікування.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Модель отримала назву Energizer Power Max P18K Pop. Зовні це буде 6,2-дюймовий фаблет з екраном Full HD і роздільною здатністю 1080×2340 пікселів. Всередині буде інтегрований процесор MediaTek Helio P70, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ сховища.

Зараз провідні компанії в світі індустрії смартфонів намагаються до неможливості розтягнути екран і зробити його без чубчика. Такий стиль поставила компанія Apple в 2017 році, випустивши IPhone X.

Energizer вирішила заховати фронтальну камеру в нішу в телефоні. Таким чином вона зроблена у вигляді перескопа який виїжджає з торця корпусу. Два сенсора мають камери 16 і 2 МП. Основна ж камера складається з трьох модулів : 12+5+2 МП.

Готовий прототип пристрою виробник обіцяє представити на виставці MWC 2019 в Барселоні разом з ще 25 новими смартфонами. За чутками, Energizer Power Max P18K Pop у продаж надійде лише в червні.

Нагадаємо раніше "Знай.ua" писав про новий флагман від компанії Samsung. Які характеристики у Galaxy S10 і чи коштує він своїх грошей.

Також "Знай.ua" повідомляв про війну двох китайців Huawei і Xiomi. Що не поділили між собою компанії та до чого дійшли розбирання. Телефони також пішли в хід.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про нове покоління смартфонів від компанії Xiomi. Геть шнурки.