Користувач ресурсу Reddit під псевдонімом Samg_is_a_Ninja опублікував відео, на якому голосовий помічник Siri допомагає зламати iOS і встановити "піратський" магазин додатків Cydia. Причому Siri беззаперечно виконує всі поставлені завдання, навіть якщо це шкодить смартфону. Судячи з усього, Apple не могла і припустити, що хакери можуть зламати смартфон за допомогою голосового помічника, який створювався спеціально для iPhone.

Утиліта Unc0ver буде сумісна з iOS 12 аж до версії 12.1.2. Однак у неї є обмеження – вона не здатна змусити Siri зламати пристрою Apple на процесорі Bionic A12, на яких працюють iPhone XS, XS Max, а також новий iPad Pro 2018. Втім, враховуючи кількість користувачів iPhone 8 і більш ранніх версіях, кількість потенційно зламаних iPhone може сягнути кількох мільйонів.

У Apple почалася “чорна смуга”. Користувачі щодня знаходить нові баги в роботі смартфонів, а компанія не здатна впоратися з ними. І навіть якщо чергова помилка оперативно виправлена, замість неї в системі з'являється відразу дві. Будемо сподіватися, що після оновлення iOS до версії 13.0 це зміниться.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.